Milyen szintre lehet eljutni Angolból: -3 hónap -fél év -1 év alatt?
Már kezdem unni ezeket a kérdéseket. Ez is olyan kérdés mint a csuk norrisz le tudná győzni sztíven szegált?
Kezdjük ott, hogy nicknév mögé bujva nem lehet tudni rólad semmit sem. Az ember a mai világban de szerintem regen is így volt hogy mindent azonnal akart.
Jól figyelj: Ha nem hibaztam volna annyit, és nem azon az úton haladtam volna a nyelvtanulás ösvényén nem lettek volna olyan remek amerikai ismerőseim mint ami most van. A nyelvet nem lehet elkapkodva tanulni. A nyelvtanulás mint egy jó bor. Sokáig érik és megeri rá várni.
Kérdező, látom nem tudsz meg mindíg olvasni. Leirtam hogy ismeretlenül senkinek a szorgalmát nem lehet felmérni.
Ha még hiszel a tündérmesékben akkor ott van a Benny Lewis olvasgasd a blogját, vagy a könyvét. Ha nem hiszel, akkor szepen lassan nekiállsz, és megpróbálsz napról napra valamit megtanulni. Ez nem lóverseny.
De ha igy virtuálba nézzük a dolgokat:
3 hónap:az újdonság miatt s mivel a motivációs az egekbe van el is hiszed hogy az angol nyelv könnyű.
Csalad, bemutatkozás, jelen múlt idő.
6 hónap:
Hoppá mik ezek az igeidők? A magyarba ilyenek nincsenek.
Mi az a célhatározói mellékmondat? Megszámlálhatatlan, megszámlálható, szenvedő szerkezet, és a többi és q többi.
1 év:
Nah tudom valamelyest a nyelvtant van is szókincsem, de nem tudok egy normalis mondatot összerakni. Ha egy külföldi odajön hozzám csak makogok, meg a nyelvtant is keverem. Igaza volt annak a gyereknek annó, hogy a nyelvhez idő kell.
Na és hogy kerek legyen a sztori:
Nagyon kicsi rá az esély hogy TE minden nap 6-órát fogsz tanulni. miért mert az élet nem egy előre megírt könyv.
Jó lesz az max napi 3-óranak is.
Kívánom hogy 1- év alatt felsőfokúz le, és 1 év múlva küldj egy privatot hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!