Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Alapszintből önerőből pár...

Alapszintből önerőből pár hónap alatt középszintű nyelvvizsga hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
van itt valaki akinek sikerült. hogy csinálta? milyen oldalakon tanult?
2015. máj. 9. 13:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

250-300 ezer körül.

5percangol.hu

2015. máj. 9. 17:03
 12/22 A kérdező kommentje:
aha na jó akkor mindegy
2015. máj. 9. 17:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Jobban jársz magántanárral.
2015. máj. 9. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:

A nyelvtanfolyam drága. Viszont ha valóban akarod csinálni és tanulni, akkor nem feltétlenül van rá szükség. Ha tényleg úgy van, ahogy itt írták, hogy 3000 szó kell kb, az napi 25, amit csak meg kell tanulni. Emellett a nyelvtan és az élő beszéd gyakorlásához mindenképpen kell egy tanár. Ha magántanárhoz mész, az elkér néhány ezer Ft-ot egy óráért, viszont sokkal gyorsabban haladsz.

De akárhogy is, ahhoz hogy rövid idő alatt elérd a középszintet, az a megoldás, hogy sokat és hatékonyan tanulsz.

2015. máj. 9. 17:58
 15/22 A kérdező kommentje:
és mégis egyedül hogy tudnék tanulni hatékonyan?? nem t udtok valami megoldást?
2015. máj. 9. 20:06
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
fogod, leülsz a szavakat elkezded tanulni. Amit nem tudsz azt tanárra megtanulod.
2015. máj. 9. 20:45
 17/22 A kérdező kommentje:
és ez mennyire hatékony? mert gyorsan szeretném
2015. máj. 9. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyedül nem lehet pár hónap alatt megtanulni, ahhoz tanfolyam kell vagy magántanár, kellenek az interakciók, hogy tudj beszélni egyrészt olyannal, aki veled hasonló szinten áll, másrészt olyannal, aki perfekt. Könnyebben megragadnak a szavak, a nyelvtan társas környezetben. Nem mondom, hogy kivitelezhetetlen otthon egyedül megtanulni, de ritka. Én életemben összesen 2+2 hónapot tanultam angolt intenzív napi 4 órás tanfolyamon a középfokú előtt, ahol 90% felett teljesítettem. Tanfolyam után megcsináltam a házit, kétnaponta szavakat tanultam, ez otthon nem vett el 1, ritkán 1,5-2 óránál többet.
2015. máj. 9. 23:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy hetes angol nyelvi táborok vannak nyáron, szerintem egy ilyen intenzív tábor jobban megéri mint egy angoltanár...feltéve hogy előtte megtanultad azt a bizonyos 3000 szót.

[link]

2015. máj. 9. 23:36
 20/22 gago77 ***** válasza:

Lehetseges. De azert ne szamolj vele, hacsak nincs olyan agykapacitasod es tapasztalatod a tanulasban, mint mondjuk egy ugyvednek. (nem szeretem oket, de azt meg kell, hagyni, h tanulni tudnak!)

Ha nem vagy ugyved, v hasonlo, meg mindig van ra eselyed:

1. koltozz kulfoldre. London, Dublin kozel van. Koltozz egy hostel-be. Magyarokkal, ha akadnak, ne allj szoba, csak kulfoldiekkel. Menj el dolgozni, akar tablatartonak is csak emberek kozott legyel, h beszelhess veluk. Szocializalodj minel tobbet a kulfoldiekkel.

2. ha egyedul tanulsz, a legjobb: Youtube. Mostanra sok videohoz feliratot is tudsz bekapcsolni, nagggyon hasznos! Orrba-szajba csinald. Mindent ami erdekel, de torekedj arra is, h felolelj minel tobbfele topic-ot. Vannak olyan videok is, ahol tulajdonkeppen angolt tanitanak.

3. olvass, olvass, olvass! Penguin Readers es hasonlok, emellett cikkeket a netrol tonnaszamra.

5. Szavakat soha ne tanulj onmagukban, csak az idod fecserled vele. Tanulj kifejezeseket, mondatokat.

6. Nemzetkozi vizsgat csinalj, ne magyart. En az IELTS-t ajanlom, en is azt csinaltam (tobbek kozt), es sztem konnyebb, mint mondjuk a Rigo utca, de nezz korul, tajekozodj, melyik milyen. Magyarositjak is, ha kell.

7. Higgy benne, h sikerul.

Ezek kozul, peldaul az 1. pont lehet, h problemakba utkozik, akkor csinald a tobbit.

A kozepfok tulajdonkeppen egyszeru, csak tul van "misztifikalva". Azert ne becsuld le, vedd komolyan.

Sok sikert. Ird meg majd, mire jutottal! ;)

2015. máj. 10. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!