Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga ennyi idősen...

Nyelvvizsga ennyi idősen lehetséges?

Figyelt kérdés
Szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni. Van hozzá elegendő tudásom. Csak hogy 13 éves vagyok. Nem is jelentkezhetek akkor? Semmi esélyem nincs a korom miatt? Mert sok helyen olvastam hogy a minimum korhatár 14 év. Ez igaz?

2015. ápr. 25. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaz.
2015. ápr. 25. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte jó gyakorold be magad.
2015. ápr. 25. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Figyelj, ha nem kerget a tatár akkor még bőven lesz időd megszerezni nem csak a középfokot, hanem a felsőfokot is. Hajrá!
2015. ápr. 26. 08:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem értem ezeket a szabályokat. Ha valaki készen áll arra hogy megcsinálja, akkor miért nem lehet? Oké, egy 9 évest ne engedjenek be, de ez szerintem nem fair. De nyilván, ha ez a szabály akkor nincs mit tenni.

2015. ápr. 26. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
nem tudom mi lehet benne. Én max élettapasztalat terén látok benne valamit.
2015. ápr. 26. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Én látom a logikát. A nyelvvizsga nem arról szól, hogy elmondod a megtanultakat. Simán rákérdezhetnek olyan témára, amire életkorodnál fogva nem tudsz válaszolni. Nem azt mondom, hogy 13-14 év között van a nagy különbség, hanem úgy általánosságban.
2015. ápr. 26. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
ahogy fentebb írták, sok dologról még nincs véleményed. Én külföldön születtem, de nagymamám tanított magyarul kicsi koromtól, mellette az angol volt anyanyelvem. 11 éves voltam amikor meghalt mama, és kezdve attól nem beszéltem magyarul, anyámék már nem használták a magyar nyelvet még otthon sem. Pár éve idejöttem aztán volt furcsa hogy nem ismertem rengeteg dolgot, mert 11 évesen nem sok mindent tud még ember, azokat nem felejtettem el amit tudtam, csak rengeteg olyan szó volt amit nem ismertem, nem tudtam mit jelent, mire van használva. 2 év kellet hozzá ismerjek meg sok dolgot és ez mindennapi életben.
2015. ápr. 28. 17:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a nagymamádat, részvétem. De ha arra célzol hogy ennyi idősen nem tudok elég jól angolul, nyugodtan leírhattad volna ezekkel a szavakkal. Normál esesetben igazad is lenne, de 2 éve angol nyelvű iskolába járok, angol nyelven kell beszélnem minden nap, Angliában. Nyilvánvalóan ez nem azt jelenti hogy már tudok mindent, de amennyit kell, annyit igen.
2015. ápr. 29. 07:44
 9/9 anonim ***** válasza:
nem azt akarom mondani hogy nem tudsz angolul, félre értettél. Tudsz angolul de vannak olyan dolgok amiket még nem tudsz, nem tudsz hozzászólni, nem ismered, nem tudod hogy mi az stb. 10-13 évesen anyanyelvén sem tud mindent az ember de ahogy nő tovább, úgy érti meg a dolgokat.
2015. ápr. 29. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!