Egy angol középfokú nyelvvizsgánal milyen kerdesek vannak? Hany eves kortól lehet nyelvvizsgazni? Es milyen tudás kell ahhoz hogy le tudjak nyelvvizsgazni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 22:03
1/5 anonim válasza:
A középszintű érettséginél kicsit erősebb. de nem vészes. Az adott nyelvvizsga(központ) honlapján fenn van a követelményrendszer, illetve hogy milyen témakörök fordulhatnak elő. Korhatár tudtommal nincsen, Ferbruárban voltam Angol C1-en (ECL) és egy 16 éves sráccal osztottak össze :D.
2/5 A kérdező kommentje:
egy 13-14 eves meg tudna csinálni?
Egyébként koszi a Gyors választ :)
2015. ápr. 14. 22:49
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy milyen szinten vagy, de nem kizárt, hogy meg tudnál egy középfokot csinálni. Amúgy a C1, amin én voltam, az felsőfok, annak szerintem még azért ne ess neki.:D Tanár véleménye, stb, ilyenekre adhatsz szerintem.
4/5 anonim válasza:
14-től lehet rendes nyelvvizsgát tenni, vannak gyereknyelvvizsgák is, de az csak beetetés. Nem kérdések vannak, a nyelv nem történelem, hanem készségek: olvasás, írás, hallás utáni értés, beszéd, plusz egyes vizsgatípusokban nyelvtan-szókincs feladat és kétnyelvűben fordítás. Hogy milyen tudás, azt itt nem lehet elmagyarázni, de magad is megggyőződhetsz róla, ha felmész az egyes vizsgák honlapjára és keresel mintafeladatot. Inkább a tanárodtól érdeklődj, konkrétabb neked szóló választ fog adni.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi! :)
2015. ápr. 15. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!