Szinte a nulláról angolt tanulni. Hogyan?
Fontosak a jó könyvek, ha egyedül tanulsz, akkor a jó hanganyag is (filmek is nagyon hasznosak erre a célra, persze angolul, esetleg felirattal).
Nekem nyelvtanból bevált Az angol nyelvtan bibliája c. könyv, szinte bármelyik könyvesboltban lehet kapni.
Szia :)
Szöveghallgatáshoz, beszédhez: Hát én is nagyon sokat tanultam a rajzfilmekből... és már az is élmény ha kihallok egy-két szót. Állítólag az agyad raktározza ezeket a szavakat, és később könnyebben felismeri.
Nyelvtanhoz: Oxford angol nyelvtan / piros színű / az alapoktól kezdi, mindent elmagyaráz magyarul... majd begyakoroltatja azt.
Beszédhez, szavakhoz: Ezer kérdés, ezer válasz c. könyv.
panelmondatok vannak benne; és rengeteg szókincsbővítés.
- de hasznos, még az angol nyelvű könyvek olvasása... különböző szintek szerint vannak csoportosítva a könyvek .
:) ezek mind hasznosak :) de szerintem a legfonosabb a nyelv szeretete ... mert akkor szívesen tanulsz ... észre sem veszed, hogy telik az idő :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!