Angolból interneten tanulni a nulláról honnan tudnék?
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni angolul tanulni, magántanárra vagy nyelviskolába elmenni nincs pénzem sajnos. Kitartásom van, ősztől egyik ismerősöm hetente akár tudna kicsit segíteni, de főleg magamtól kellene elsajátítanom a nyelvet. Milyen oldalak alkalmasak erre leginkább? Persze beírtam a keresőbe, kidobott 120 oldalt, de én most tapasztalatokra lennék elsősorban kíváncsi. Köszönöm:)
Ha van 20 ezred, akkor a legtutibb otthontanulós módszert elárulom:
kreativnyelv.hu
Megrendeled és házhoz szállítják a mappákat és a CD-t hozzá.
Ezt Gaál Ottó fejlesztette ki. Az az ember akinek egyedülálló módon Európában, 34 nyelvből van igazolt nyelvvizsgája. Ebből bárki akinek szorgalma van 3-6 hónap alatt 0-ról társalgási szintig megtanulhatja az adott nyelvet.
Én már túl vagyok a németen, angolon, francián és spanyolon. Most a norvégon gondolkozok...
Gaál ottónak 27 nyelvvizsgája van...de ugye az nem jelenti azt is, hogy annyi nyelven képes is beszélni, sőt!
Továbbá ő középfokú tudást ígér mindössze 10 hét alatt!
Te meg, kedves utolsó csak társalgási szintet pár hónap alatt. Akkor most az Ottó úr túloz, vagy te vagy buta?
Mellesleg a tananyagban olyan hibák vannak, amelyeknek nincs helyük egy nyelvtanítási jegyzetben...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem neről szedd le az anyagot és először nézz bele. Nagyon magolós fajta ez. Tapasztalatból beszélek. Ezzel a módszerrel olyan szinten ráuntam a nyelvtanulásra, hogy hányingerem volt tőle egy ideig, amíg nem találtam egy másik módszert...
www.eduverzum.hu
remek és ingyenes
Örülök, hogy tetszik. :)))
Majd írd meg, hogy haladsz!
A nyelvvizsgák számában lehet, hogy tévedtem...az én fejemben határozottan a 34 ragadt meg. Na mindegy...
Lehet, hogy én vagyok buta, vagy kevésbé motivált. De igen nekem azért a két-három hónap kevés volt a középszintig, inkább 3-6 hónap kellett. A felsőre pedig egyik nyelvből sem mentem tovább, mivel mindig inkább egy új nyelv kezdett el érdekelni...
Most szívem szerint az oroszt tanulnám, csak sajnos arra még nem készült el a tananyag így most egy kicsit kivárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!