Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolt vagy Németet érdemesebb...

Angolt vagy Németet érdemesebb jelen esetben tanulni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 19:51
 1/5 anonim válasza:
Szerintem az angol jobban kell.
2015. jan. 25. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt mondom neked, hogy ha teheted akkor mindkettőt, ugyanis a nyelvtudás nagyon sokat jelent a mai világban. Ha csak az egyiket szeretnéd tanulni, akkor én az angolra szavaznék, mivel elterjedtebb a világon, mint a német és többen is beszélik. Valamint sokak szerint könnyebb a nyelvtana, mint a németnek és kellemesebb a hangzása is. Bár, ha szereted az ilyen katonás nyelvet, akkor a németet ajánlom, de kicsit nehezebb a nyelvtana, valamint ez is elég széles körben el van terjedve a világon. Szóval egyikkel sem jársz rosszul. :)
2015. jan. 25. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, Most akarok igazéból bele vágni gőz erővel a nyelv tanulásba csak bizonytalan vagyok melyik is lenne jobb a kettő egyszerre nem megy mert annyi időm nincs ezért kérdeznék nálam okosabbakat hogy melyikkel járnék jobban..
2015. jan. 25. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából,. Bocsánat előbb félre írtam
2015. jan. 25. 20:25
 5/5 anonim válasza:
angol,angol,angol. Az egyik legfontosabb nyelv és ma már szinte minden álláshirdetésben is az angol nyelvet kérik.
2015. jan. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!