Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol lehet Pesten kubaiul...

Hol lehet Pesten kubaiul tanulni? És nehéz nyelv?

Figyelt kérdés
Régen jártam szambázni ahol sok volt a kubai és mindig kubánul beszéltek. Nagyon tetszett és meg szeretném tanulni

#kubán #kubai nyelv
2015. jan. 22. 08:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
:DDDDDD oké. Feladom. Én is megtanulok inkább kubánul :DD.
2015. jan. 23. 22:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Jóvan, most már csak arra kéne akkor rájönnünk, hogy Pesten ezt hol tanítják és vallyon nehéz nyelv-e s érdemes-e belevágni.
2015. jan. 24. 07:53
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Kár, hogy a moderátor nem veszi észre, hogy kamu. Még abból se, hogy megfelelő helyesírású kérdésedben két ly-nal írtad azt, hogy vajon.
2015. jan. 24. 10:56
 14/20 A kérdező kommentje:

13

Mi ez az állandó kamu kérdés szövegelés kis barátom? Feltettem egy teljesen érthető kérdést azzal a nyilvánvaló czéllal hogy tiszta egyesen választ kapjak rá, erre te meg a hozzád hasonló önjelölt műkedvelők jönnek a filléres pszichológiájukkal hogy kamu kérdés blá blá blá. Úgy írok ahogy akarok amíg a többiek mind megértik és látszólag itt mindenki érti amit mondok csak nem tetszik. Szeretem a neologizmusokat ha nem tűnt volna még fel a kubán után a vallyonnál sem teszámodra jóbarát. Köszi hogy teljesen feleslegesen írtál megint két sort egy egyszerű kérdéshez. Megy a negatív természetesen. Tőlem kaptad.

2015. jan. 24. 11:28
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
nem létezik az általad kubánnak bemutatott kubai nyelv..sosem létezett..amit a tánctanfolyamon hallottál, az spanyol volt
2015. jan. 24. 12:45
 16/20 A kérdező kommentje:

15 - lepontoztalak.

írd már be a keresőbe hogy cuban language

A kubán nyelv igenis létezik a spanyoltól nagyban különböző az olyan nyelvek mint a kreol vagy a joruba nyelv is nagy hatással voltak a kubán integritásának kialakulására ami sok külső hatás mellett belső nyelvi változások eredményeként pl. debukkalizáció külön nyelvként jelentkezik úgyhogy én már csak arra vagyok kíváncsi hogy hol lehet ezt Pesten tanulni és akinek esetleg van tapasztalata a kubánról segíthetne hogy nehéz nyelv-e köszönöm szépen.

2015. jan. 24. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
A Cuban Spanish mióta nem spanyol? xd hát benne van a nevébe xddd
2015. jan. 24. 16:29
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez kb. olyan, mintha magyarként szögediesen akarnál megtanulni beszélni. Nem külön nyelv, hanem egy akcentus, egy változat, amelyben persze vannak nyelvtani eltérések a hivatalos spanyol nyelvtől, de ez még nem teszi magában külön nyelvvé. De ajánlom ezt a linket, ahol egy spanyolul anyanyelvi szinten beszélő tanárnő ír a spanyol akcentusokról, így a kubairól is (még videó is van): [link] - remélem, ez már elég ahhoz, hogy rá gyere, hogy csak te vagy helikopter :DDD.
2015. jan. 25. 20:02
 19/20 anonim válasza:
100%
Mekkora k.. ostoba a kérdező! Kubaiul. Ba..meg én meg Brazilul tanulok. Spanyolul beszélnek. Természetesen picit más nyelvjárásban,de az akkor is spanyol. Szerintem Kanadaiul meg Amerikaiul tanulj meg vagy Ausztrálul!
2018. márc. 3. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a "kubánul" még mindig odaver :DDD
2020. jan. 15. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!