Hol lehet Pesten kubaiul tanulni? És nehéz nyelv?
13
Mi ez az állandó kamu kérdés szövegelés kis barátom? Feltettem egy teljesen érthető kérdést azzal a nyilvánvaló czéllal hogy tiszta egyesen választ kapjak rá, erre te meg a hozzád hasonló önjelölt műkedvelők jönnek a filléres pszichológiájukkal hogy kamu kérdés blá blá blá. Úgy írok ahogy akarok amíg a többiek mind megértik és látszólag itt mindenki érti amit mondok csak nem tetszik. Szeretem a neologizmusokat ha nem tűnt volna még fel a kubán után a vallyonnál sem teszámodra jóbarát. Köszi hogy teljesen feleslegesen írtál megint két sort egy egyszerű kérdéshez. Megy a negatív természetesen. Tőlem kaptad.
15 - lepontoztalak.
írd már be a keresőbe hogy cuban language
A kubán nyelv igenis létezik a spanyoltól nagyban különböző az olyan nyelvek mint a kreol vagy a joruba nyelv is nagy hatással voltak a kubán integritásának kialakulására ami sok külső hatás mellett belső nyelvi változások eredményeként pl. debukkalizáció külön nyelvként jelentkezik úgyhogy én már csak arra vagyok kíváncsi hogy hol lehet ezt Pesten tanulni és akinek esetleg van tapasztalata a kubánról segíthetne hogy nehéz nyelv-e köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!