Hol lehet Pesten kubaiul tanulni? És nehéz nyelv?
Figyelt kérdés
Régen jártam szambázni ahol sok volt a kubai és mindig kubánul beszéltek. Nagyon tetszett és meg szeretném tanulni#kubán #kubai nyelv
2015. jan. 22. 08:26
1/20 Trafó1 válasza:
Te inkább ne tanulj kubaiul.
antillai, más néven karibi spanyol nyelvjárás
"Wikipédia"
2/20 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor én hat-hét évesen azt hittem, hogy Brazíliában brazilul beszélnek :DD. De én hatéves voltam. Nekem van kifogásom :DDDD.
3/20 anonim válasza:
Utolsó, a brazil nyelvvel nem tévedtél olyan óriásit, mert igaz, hogy a portugál a hivatalos nyelv, de elég nagy különbségek vannak a két nyelvváltozat (az európai és az amerikai) között, így néha szokták brazil nyelvként is emlegetni.
4/20 anonim válasza:
Az a valószínűbb, hogy kamu, mint hogy van a világon ennyire hülye ember.
5/20 anonim válasza:
Az különösen tetszik, hogy a kérdésben még "kubaiul" beszélnek a kubaiak, viszont a kifejtésben már "kubánul". Ezt honnan szedted?
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat de mivel sajnos egyik sem a kérdés lényegére vonatkozott a cézár hüvelykujja bepiroslott és lefittyent (lepontoztam mindenkit komáim). Én kubán nak mondom ahogy az angol cuban de mondok még olyant is hogy portogézák espinyálok británok nemecskék ausztrákok usákok kanadákok satöbbi. De ti mégis megértitek mert egy nyelvet beszélünk. És ez gyönyörű! De ti mégsem a kérdésre válaszoltok hanem oktattok hogy mit hogyan kell mondani classicus módon
2015. jan. 22. 22:07
7/20 anonim válasza:
Cserébe kaptál egy bejelentést kamukérdésre.
8/20 anonim válasza:
Igen, oktatunk, hogy tudjad: amiről beszélsz az nem létezik. Hogy szeretnél megtanulni egy nem létező nyelvet? Kubaiul, kubánul, nevezd, aminek akarod, soha nem fogsz megtanulni, ellenben spanyolul bármikor megtanulhatsz! Utána már csak próbálkozás kérdése a kubai akcentus, kiejtés gyakorlása.
9/20 Trafó1 válasza:
Feldughatod magadnak a piros ujjad:-DDDDD
10/20 A kérdező kommentje:
8-as
kubai nyelv nem létezik? :)
Ez a válasz számomra nem hasznos.
2015. jan. 23. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!