Nyelvvizsga 3 hónap alatt?!?!? (LENT)
Figyelt kérdés
Emelt németet tanulok (C1), de sajnos csak 3-as vagyok a tantárgyból. Szerintetek ha minden nap tanulgatok, fel tudok úgy készülni májusig, hogy meg tudjak írni egy középfokú nyelvvizsgát (B2)?
Tudom, hogy csak akarni kell! :)
De, akkor is...
2015. jan. 17. 18:17
1/3 anonim válasza:
azt csak te tudod,hogy mennyire vagy képes
2/3 Sidel válasza:
"Tanulgatással" nem. Kitartó tanulással igen. Rajtad múlik, mennyire veszed komolyan. Én igaz C1-re mentem (ÖSD), de februártól minden nap foglalkoztam vele, német filmeket néztem, hanganyagokat hallgattam, meg februárban el is mentem egy intenzív tanfolyamra. A matek írásbeli érettségiről jövet pedig már kaptam a telefont, hogy meglett a nyelvvizsgám.
3/3 anonim válasza:
Nem. Biztos, hogy nem sikerül. De a megpróbálásáról senki nem beszél le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!