Kérhetném valaki olyan segítségét aki tud spanyolul?
Egyik ismerősömnek kellene kidolgoznia ezt a 20 kérdést: Preguntas: 1. Cómo te llamas? Cómo se deletrean tu nombre y tu apellido? 2. A qué te dedicas? 3. Cuántos años tienes? 4. De dónde eres? 5. Cuál es tu nacionalidad? 6. Con quién vives? 7. Cómo es tu aspecto físico? 8. Cómo se llaman tus hermanos? Cuántos años tienen? 9. Dónde estudias actualmente? 10. Cómo es tu mejor amigo/a? Tienes muchos/as amigos/as? 11. Hablas lenguas extranjeras? 12. Cuántos sois de familia? Cómo es tu familia? 13. Cómo se llama tu madre/padre/hermano/a? Cuántos años tienen? 14. Cómo es tu madre? Cómo es tu padre? Cómo es tu hermano? 15. Qué haces por la tarde? 16. Cuándo ves la televisión? Sueles escuchar la radio? 17. Qué haces los fines de semana? 18. Qué te gusta hacer en tu tiempo libre? 19. Qué prefieres: ir al cine o al teatro? Por qué? 20. Practicas deporte en tu tiempo libre?
Én nem tudok neki segíteni mert angolt tanulok csak kérte
már valaki segítségét mert meg kéne csinálnia és ettől függ a fél évi jegye de nem az ő hibája,hogy nem érti hanem az iskola nagy részét kórházban töltötte és nem tudta beszerezni a tananyagot.Az osztálytársai meg nagyon gorombák vele és kiközösítik. Remélem valaki tud segíteni...Előre is nagyon szépen köszönöm/köszöni!!
Az első vagyok, és le tudom fordítani a mondatokat, amennyire 3 hónap után telik.
1. Hogy hívnak? Hogyan betűzöd a kereszt- és vezetékneved?
2. Mivel foglalkozol?
3. Hány éves vagy?
4. Honnan való vagy?
5.Mi a nemzetiséged? (Azt hiszem, de ez nem biztos.)
6. Kivel laksz?
7. Nem akarok hülyeséget írni, ezért inkább nem írok semmit.
8.Hogy hívják a testvéreidet? Hány évesek?
9. Hol tanulsz jelenleg? ((Azt hiszem...)
10. Nem akarok hülyeséget írni, ezért inkább nem írok semmit. Sok barátod/barátnőd van?
11. Beszélsz idegen nyelveket?
12. Hányan vagytok a családodban? Milyen a családod?
13. Hogy hívják az anyádat/apádat/testvéredet? hány évesek?
14. Milyen az anyád? Milyen az apád? milyen a testvéred?
15. Mit csinálsz délután? (azt hiszem...)
16. Mikor nézel TV-t? Nem akarok hülyeséget írni, ezért inkább nem írok semmit.
17. Mit csinálsz hétvégente?
18. Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
19. Melyiket szereted jobban: moziba menni, vagy színházba? Miért?
20. Sportolsz szabadidődben?
Kérlek nézd el nekem, ha hülyeséget írtam,igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni.
7; Milyen a kulsod?
10; (elso kerdes) Milyen a legjobb baratod, baratnod?
16; (masodik kerdes) Szoktal radiot hallgatni / szoktad a radiot hallgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!