Szerintetek úgy van értelme, elkezdeni egy nyelvet, hogy csak egy alapszinten tanulom meg?
Az,hogy mennyire hasznos a nyelvtudás,az szerintem helyzettől függ.Én 3 nyelvet tanulok,de gondolkodtam rajta,hogy elkezdeném az olaszt,negyediknek.De mivel nem akarok belőle érettségizni,meg nincs olyan életbevágó jelentősége,hogy megtanuljam (legalábbis a többi 3hoz képest),ezért lehet hogy pl.csak A2-es szintre tanulnám meg.Illetve az is lehet,hogy nem mindig lenne rá időm.Viszont ha úgy van,szerintem később is folytatnám/folytathatnám,ha szükséges,vagy szeretném,és akkor annyival könnyebb lenne.
De nagyon sok időm nem lenne rá,és érettségizni sem mennék belőle,nyelvvizsgázni sem biztos,szóval ezért kérdezem.
Azt nem hiszem,hogy olyan nehéz lenne nekem,mert az egyik beszélt nyelvem a francia.
Azt írtad hogy "a harmadikkal",de nekem ez negyedik lenne.Persze az eddigiket sem hagynám abba.Angolból felsőfokú szinten állok,németet nem tanulok.Az angol meg a francia mellé orosz van.
Csak ennyit akartam leírni,de köszi a választ.A francia tudásomat még biztosan fogom fejleszteni,mert az nagyon fontos.(Abból fogok majd nyelvvizsgázni,és érettségit kellene tennem,de azt jövőre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!