Az arabul "ana kman" kifejezés mit jelent?
Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet amiben az állt hogy "ana kman",egy arab ismerősömtől.De nem tudom hogy mit jelent.Tudnátok nekem segíteni?2014. dec. 5. 22:00
1/13 anonim válasza:
kérdezd meg tőle amilyen nyelven beszélgettek ez a legegyszerűbb ötet.
2/13 anonim válasza:
ana kaman ezt jelenti: (én is) .... biztos hogy egyiptomi volt :)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. dec. 5. 23:06
4/13 anonim válasza:
nem egyiptomi kifejezés, bármelyik arab így mondaná
jelentése valóban az, hogy "én is"
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 6. 11:42
6/13 anonim válasza:
én arab vagyok és nagyon jól tudok a nyelvet :)
nálunk nem mondunk ana kaman hanem ana kathalik :)
7/13 anonim válasza:
Kedves arab válaszoló. Valóban ana kadhalik انا كذلك kifejezés az irodalmi forma, de ezt maximum a híradóban vagy könyvekben, újságban használják, egy átlag arab nem használja köznyelvben. A köznyelvben azt használják, hogy انا كمان és ez NEM egyiptomi kifejezés, ezt hallom a shami és a gulf arabban is.
bocsánat a kérdezőtől az OFF-ért
8/13 anonim válasza:
te arab vagy ?
az én anyja nyelvem ,és soha sem használtam ana kaman .miért biztos vagy hogy így mondunk ?
a szaudia arabia mondanak ana kaman ?
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Semmi baj az OFF-miatt! :) Utolsó válaszoló,nem én nem vagyok arab,nem is értem miből következtetted hogy az vagyok,épp ezért is kérdeztem meg hogy ez a kifejezés mit jelent!
2014. dec. 7. 13:00
10/13 anonim válasza:
Én is köznyelven en is arab vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!