El szeretnék kezdeni spanyolul tanulni itthon, mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
-2014. nov. 22. 15:16
1/8 Ezeöccá válasza:
Szerezz be bármilyen nyelvkönyvet, ami kezdőknek szól és viszonylag részletesen tárgyalja a nyelvtant, de emellett érdekesek a leckeszövegei is.
Gyakorold végig benne leckéről-leckére az összes feladatot, nézz spanyol nyelvű sorozatokat és olvasgass spanyol nyelvű honlapokat, ha már tanultál angolul vagy pláne franciául, sok szó ismerős lesz, a szókinccsel hamar fogsz haladni, a nyelvtant ne hanyagold el.
Foglalkozz vele naponta.
2/8 anonim válasza:
Ez, ilyen egyszerű lenne??? Akkor én orvos akarok lenni, de magamtól.... az is megoldható Így?????? Jajj, de jó!!!! Csak elolvasok egy-két könyvet és máris orvos doktor leszek!!!!
4/8 anonim válasza:
Juanito hogy lehetsz ilyen szerencsetlen 30%'ban adsz hasznos valaszokat, 21szazadban vagyunk nem az oskorban vagy a dzsungelben, beilleszkedhetnel mar vegre vadember
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a késői visszajelzésért!:D Először is köszi a válaszokért. Most jelenleg külföldön vagyok, szóval a könyv beszerzése kizárva, max ha fent van neten és letölötm pdfben, neten angol-spanyol van amivel nincs gondom de inkább magyar-spanyollal kezdeném az alapokat inkább.
2014. dec. 6. 18:55
7/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem duolingon, nem rossz, de azért később szerintem egy tanfolyamra beiratkozok.
2015. jan. 16. 12:39
8/8 anonim válasza:
igen, az egy alapnak nagyon jÓ!!!
buenas noches :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!