Spanyolul kezdtem itthon tanulni. Szerintetek ez a módszer jó a tanulása?
Nagyon jó az ötleted!Ha teheted akkor nézzél spanyol nyelvű filmeket előbb magyar felirattal,majd spanyol felirattal,és a végén csak spanyolul!Ez is sokat fog segíteni.
De ha meg tudod tenni akkor töltsd le a neten a ROSETTA spanyol CD-t.Az is nagyon jó.(nekem az angol és a Japán van meg) Azért tanácsolom ezt a CD-t mert ott is tudsz játszani a szavakkal,mondatokkal.Képekhez tudod társítani.Van 3 lehetőség,hogy fejleszd a nyelvtudásodat.
1.Hallás után tanulhatsz
2.Írást fejlesztheted
3.Beszédet fejlesztheted(be lehet állítani,hogy a kiejtésedet ellenőrizze)
Jó tanulást
Első vagyok.
Talán ez a torrent jó lesz...
De vannak olyan oldalak ahol le lehet tölteni a teljes verziót.PL: bitbarat.hu(ott fent van tuti)
Vagy nézd meg a netmaffia.hu
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Megkerdezhetem, hogy fiu vagy vagy lany es hany eves?
En is elkezdtem csak ugy magamba tanulni, lehet, hogy segithetnenk egymasnak. :)
19/l
Nem tudom, csak gondoltam, valahoyg csak lehet. :)
Amugy kulfoldon vagyok, szal esetleg msnen vagy emailben. Ami nekem nagyon kene, hogy valaki elmagyarazza az igeragozast. :)
(elozo)
Szia!
Én is hasonló módszerrel tanulok spanyolul. Használom ezt a szótanulós módszert is, tehát én magam írom meg a kártyákat. És használom a Rosetta Stone progit is, amellyel remekül lehet nyelveket tanulni!
Aztán ott van még a Kreatív Nyelvtanulás spanyol változata is, ami szintén nagyon jó módszerrel tanít meg a nyelvre. Annyit hozzátennék az előző válaszhoz, hogy úgy tanítja a nyelvet, ahogyan az anyanyelvedet tanultad! ;)
Emellett még könyveket és hanganyagokat is használok a gördülékenyebb haladás érdekében, de nagyrészt csak a fent említettekből tanulok!
Ami miatt igazából írok, az az, hogy szeretnék valakit, akivel közösen lehetne tanulni, néha összejárni és megbeszélni a fontosabb kérdéseket. És láttam, hogy ti is épp erről beszélgettetek. Ha valamelyikőtöket érdekelné a dolog, akkor jelezzetek nekem!
Előre is köszönöm!
"Annyit hozzátennék az előző válaszhoz, hogy úgy tanítja a nyelvet, ahogyan az anyanyelvedet tanultad! ;)"
Ez a mondat a Rosetta Stone-ra vonatkozik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!