Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyolul kezdtem itthon...

Spanyolul kezdtem itthon tanulni. Szerintetek ez a módszer jó a tanulása?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a nyelvtannal haladok szép sorban a könyvben, viszont ez mellett csinálnék egy olyat, hogy kis "kártyákra", cetlikre magyar mondatokat írnék fel, és azokat próbálnám fordítani. De nem csak olyan mondatokat amit épp veszek a könyvben, hanem minden igeidőből mindenfélét. Akár az egész könyv összes mondatát például. Így ha a nyelvtannal épp olyan mondathoz érnék amit ugyan még nem vettem, de a kártyák miatt már tudom, és belémrögzült úgy könnyebb nem? Sajnos nincs pénzem tanárra, viszont az álmom hogy megtanuljam. Vagy van még valami jó módszer a tanulás megkönnyítésére?
2009. nov. 23. 09:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Persze én szívesen tanulok veled, és az összejárás is lehetséges főleg akkor ha nem lakunk túl messze egymástól. Ez természetesen az előző válaszolóra is vonatkozik. Örülnék neki!:)Írsz privit, vagy megírod az e-mail címed? Ez a Rosetta pedig egyre jobban kezd érdekelni!
2009. nov. 23. 13:49
 12/16 anonim válasza:

Szia!

Mióta kezdted el tanulni a spanyolt és hogy haladsz?-csak mert én is tanulok spanyol és van néhány dolog ami nem világos...:)

2009. nov. 23. 14:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan régóta. Szóval még csak jelen időben vagyok. Szívesen segítenék, de nem hiszem hogy én lennék rá a legalkalmasabb! De ha ezen az oldalon kérdésként kiírod azt amit nem értesz biztos segít valaki aki profibb.:) Sok szerencsét, jó spanyolozást!
2009. nov. 23. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor jó ötlet volt a Rosetta Stone..Én az angolt tanulom így a párom a Japán nyelvet...De tanácsolom mindenkinek,hogy ha tudtok nézzetek spanyol nyelvű filmeket..Sok olyan film torrent van ahol spanyolul beszélnek...

2009. nov. 23. 15:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen jó ötlet volt! Az angolt is szeretném megtanulni majd, de előbb ezt.
2009. nov. 23. 15:03
 16/16 timido ***** válasza:
Én is spanyolul tanulok, és egyedül! :) Ha gondoljátok írjatok privit, vagy akik eddig itt voltak, msn en lehet csoportosan spanyolul tanulni, és ötleteket megosztani! Meg ilyenek! :) én 2 hónapja tanulok. :)
2009. nov. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!