A továbbtanulásban szeretnék segítséget kérni. A
többit lent megtaláljátok. Melyik iskolát érdemes
választanom?
Figyelt kérdés
Szóval 8. évfolyamos vagyok és mint minden velem egykorút nagyon foglalkoztat a továbbtanulás kérdése.Kitűnő tanuló vagyok, és imádom az angolt.Még a suli megkezdése előtt szeretnék letenni egy középfokú nyelvvizsgát. Néhány iskola között nem tudok dönteni a sorrendet illetően. Főleg személyes tapasztalatok érdekelnek.Debrecen:Fazekas kéttannyelvű szak
Ady kéttannyelvű szak
Tóth Árpás bármilyen nyelvi szak
Nyíregyháza: Kölcsey angol haladó vagy bármilyen kezdő.
Szóval még nem tudom milyen sorrendben jelöljem meg ezeket a sulikat.
Érdekelne: a koli, a tanárok képzettsége,a közösség,a követelmény, a szóbeli vizsga stb. minden ami ezekkel az iskolákkal kapcsolatos . Kérlek segítsetek eldönteni!A tanulással nincs gondom,nyitott vagyok új ismeretek megszerzésére. Minnél hamarabb segítsetek rajtam légyszike!Előre is nagyon megköszönöm az összes kedves válaszolónak!
Szia!:) Én a TÁG-ba járok reál osztályba, és tapasztalatból mondom, hogy a nyelvtagozat itt nem a legerősebb. Ide akkor érdemes beadni a jelentkezésedet, ha reál beállítottságú vagy. Tehát biológia, kémia, matek, infó, fizika. Én mindenféleképpen az Adyt írnám az első helyre, aztán a Fazekast majd a TÁG-ot. Sajnos a nyíregyházi sulit nem ismerem.Sok sikert a nyelvvizsgádhoz és a továbbtanuláshoz is!;)
2014. nov. 30. 17:48
12/17 A kérdező kommentje:
rendben várom az üzit. köszi a segítséget
utolsó válaszoló: köszönöm, te is nagyon sokat segítettél ezzel a válasszal . most már szinte biztos , hogy az Adyt irom elsőnek. _Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2014. dec. 1. 20:14
13/17 anonim válasza:
Nekem is minden álmom az Ady kéttanos tagozata.😍 Voltam nyílt napon, nagyon jó volt, mindenki nagyon segítőkész. Egy álom a közösség, egész nap kéttanos órákon ültem, nagyon jó volt. Az angolt egy nem magyar ember tanította. Nagyon magas a képzés, minden álmom oda bekerülni.😊 A pincében van egy teaház, ami nagyon hangulatos. A diákok nagyon közvetlenek, rendesek. A tanárok elég jófejek, áh álmom.
2015. jan. 3. 12:12
14/17 A kérdező kommentje:
Szia Becca ! Te izgulsz a felvételi miatt? Milyen lesz a félévid? Jajj de jó végre olyat találni aki hasonlóan oda van azért a suliért
Te kolis leszel? sajnos én lemaradtam a nyíltnapról? mesélsz róla?
2015. jan. 8. 18:39
15/17 anonim válasza:
Persze.😃 Áh, nagyon jó volt. Én 2 kéttanos órán ültem (9.knyc angol, föci) meg egy NYEK-es órán (9.B föci). A kéttanosok szerintem tényleg nagyon értelmesek, és már folyékonyan beszéltek angolul. Minden álmom oda bekerülni. Nekem az a szak tetszik a legjobban, de én nagyon szeretnék az Adyba bekerülni ezért bejelölök még két nyekes szakot meg a drámát. A nyílt napról annyit, hogy mindenki nagyon segítõkész volt és közvetlen. Olyan az egész, mint egy nagy család. Nagyon odafigyelnek a közösségre. Az iskola épülete egy kicsit régimódi, és kopott. A termek szerintem nagyon jól néznek ki, az ott tanulók festhetik meg kitehetnek amit csak akarnak, nagyon jól néz ki😊 Van egy pinceszint, ott vannak a szekrények, ping-pong asztal meg a teaház. A teaház nekem nagyon tetszett, ment a zene, van kaja meg tea. Délután, a nyílt nap után sokan ottmaradtak egy kicsit beszélgetni már ottani diákokkal. A nyílt napon, ha közvetlen vagy, tudtál már szerezni egy jó pár ismerõst, legalábbis én nagyon sokmindenkivel beszélgettem.😊 Így röviden ennyi, ha akarsz valamit, nyugodtan írj, én már mindent tudok.😃
2015. jan. 9. 21:35
16/17 anonim válasza:
Nem leszek kolis.😊 Persze, izgulok, mindenki izgul, de a legjobbat kell kihozni magunkból, meg nagyon sokat készültünk rá, szóval nem ronthatjuk el😊 A félévim 4.5 lesz.😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!