A továbbtanulásban szeretnék segítséget kérni. A többit lent megtaláljátok. Melyik iskolát érdemes választanom?
Szóval 8. évfolyamos vagyok és mint minden velem egykorút nagyon foglalkoztat a továbbtanulás kérdése.Kitűnő tanuló vagyok, és imádom az angolt.Még a suli megkezdése előtt szeretnék letenni egy középfokú nyelvvizsgát. Néhány iskola között nem tudok dönteni a sorrendet illetően. Főleg személyes tapasztalatok érdekelnek.Debrecen:Fazekas kéttannyelvű szak
Ady kéttannyelvű szak
Tóth Árpás bármilyen nyelvi szak
Nyíregyháza: Kölcsey angol haladó vagy bármilyen kezdő.
Szóval még nem tudom milyen sorrendben jelöljem meg ezeket a sulikat.
Érdekelne: a koli, a tanárok képzettsége,a közösség,a követelmény, a szóbeli vizsga stb. minden ami ezekkel az iskolákkal kapcsolatos . Kérlek segítsetek eldönteni!A tanulással nincs gondom,nyitott vagyok új ismeretek megszerzésére. Minnél hamarabb segítsetek rajtam légyszike!Előre is nagyon megköszönöm az összes kedves válaszolónak!
Debrecen
Fazekas
TÁG
Ady
Kölcseit nem ismerem, koliból a Debreceni Deákot tudom ajánlani, kis közösség, összetartó, jó kis csapat, a tanárok is jó fejek..
nyelv szempontjából szerintem mindenféleképpen az Ady:)
én is oda járok,bár én nyek-es vagyok:)
a közösség eszméletlen,bárki bármit mondd jobb sulit el se tudnék képzelni:)
ó,nincs mit:)
amúgy én is szóbeliztem kéttanra is,szövegértés volt,képleírás és húzni kellett még egy témakört és arról kellett beszélni:)
ha jó vagy angolból simán menni fog:D
jót írtál elsőnek:DD
:)
Még egyszer nagyon köszönöm a válaszod.Nagyon megnyugtattál.
Tudnál nekem válaszolni néhány kérdésre?
-Milyen a koli?
-Igaz, hogy a drámásokhoz berakják az összes jó tanárt?
-igaz, hogy csak a drámásokkal foglalkoznak?
-Milyen a suli épülete?
-és igazából minden érdekelne a suliról.
Végre találtam valakit aki Ady-s és tud nekem segíteni ezekben a kérdésekben!
UI.: Nyugi nem azért kérdezek a suli épületéről,a koliról mert ezek alapján döntök. Csak jó lenne mindent tudni, és mivel a nyílt napon beteg voltam, így ezekről nem nagyon van infóm.Nagyon szeretném megnézni a sulit még a felvételi előtt de nem tudom ez hogy lenne lehetséges.
Hanyadikos vagy?
Meg hallottam olyat ,hogy sokan elmennek a suliból, mert nem jó a közösség, nem jók a tanárok stb.
nem akarok hinni ezeknek a pletykáknak, csak tudod ropssz ilyet hallani arról a suliról, amit már nagyon régóta elképzeltél, hogy mennyire jó lesz ha felvesznek. Nem szeretnék csalódni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!