Szerintetek megfelelő a magyar oktatási "forma"? Gondolok itt főleg a nyelv oktatásra.
Kérnék érveket hogy miért jó/nem jó, vagy szerintetek min kéne változtatni.
Érdekel a véleményetek
Bár szerintem a nyelvoktatás egy nagy 0...
:)
egy bizonyos nyelviskoláról mindenesetre ez itt mindent elmond, meg azt is sejteti, miért nulla a nyelvoktatás:
Az iskolai nyelvoktatas sz@r.
A legtöbb regi osztalytarsam elsőtől vagy negyediktől tanult németet es utolso evben nyelvvizsgaztak vagyis 12/8 ÉV kellett egy felsőfokúhoz!
Én 3 ev iskokai utan magantanarral 1 év alatt felkeszultem a közepre,meg is csinaltam.
Az egész oktatás egy nulla. Abszolút, de nem fejlődött az elmúlt évek során, sőt a kötelező hittan bevezetésével, illetve az infó órák csökkentésével jóformán visszaléptünk egy óriásit. Így az amúgy is silány oktatás még rosszabb lett. Milliárdokat vonnak ki az oktatásból, fejlett/fejlődő országokban pont fordítva van. Fejetlenség van, a nyelvoktatás minősíthetetlen, persze ez iskola és tanár függő is, de általánosságban véve rossz.
Az oktatást teljes egészében át kellene alakítani és külföldi szakértőket bevonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!