Mi számít elfogadható eredménynek a német emelt szintű érettségin?
Figyelt kérdés
Az őszi érettségi időszakban írtam meg, azzal az elhatározással, hogy ha nem sikerül jól, akkor újrá írom tavasszal. Mi az az eredmény,ami már elfogadható, és aminél nemérdemes újra próbálkozni?2014. nov. 2. 10:52
1/3 anonim válasza:
Ez attól függ. Nekem a német emeltem 86% lett és nem voltam vele túlzottan elégedett, de van aki középszinten a 60%-ra hajtott. Én azt mondom, hogy ha 75%-ot elérsz emeltből, akkor az már egy jó teljesítmény, de ha úgy érzed, hogy annál több is ment volna, akkor próbáld meg mégegyszer.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Erre voltam kíváncsi. 76%-os lett az írásbelim. Nem tudom, érdemes-e újra próbálkoznom vele.
2014. nov. 3. 15:35
3/3 anonim válasza:
Az egy szép eredmény :) A szóbelid is legyen jó, és akkor megérte megcsinálni. Majd gondolom felvételihez fog kelleni a pluszpont, oda egy 75%-os emelt annyit ér, mint egy 100%-os közép, szóval ha a szóbelivel feltornázod olyan 80%-osra a németet, akkor az többletpontot fog jelenteni a középszintű 100%-on felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!