Hogyan tudnám az írásbeli fogalmazási angol képességeimet fejleszteni, úgy ha nincs pénzem nyelvtanárra/nyelviskolára?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 12:24
1/8 anonim válasza:
Ha még iskolás vagy, az iskolai tanárod biztos hajlandó kijavítani, amiket írsz.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, de már felnőtt vagyok.
2014. nov. 1. 14:13
3/8 anonim válasza:
Akkor ingyen nem tudsz szolgáltatást igénybe venni, minden szolgáltatásért, amit az ember igénybe vesz, fizetni kell. Lehet ingyenes oldalakon chatelni, hogy az mennyire fejleszt, az egy dolog. Ha csak gyakorolni akarsz, arra jó, nyelvvizsgára felkészülni nem. De ide is kirakhatsz fogalmazást, hátha valaki kijavítja.
4/8 anonim válasza:
Én sokáig angolul írtam blogot, és szerintem hasznos volt. De persze az a jó, ha van valaki aki ki is javítja. Anglisztikára járok, ha gondolod írj és megpróbálok segíteni . :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy :)
2014. nov. 1. 22:35
6/8 anonim válasza:
Olvass sokat angolul, minden egyes ismeretlen szót/kifejezést írj ki szótárfüzetbe, és tanuld meg.
Idő- és energiaigényes, de pénzbe nem kerül.
Keress valamilyen témát, ami érdekel, akkor még élvezni is fogod.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, ennél hasznosabbat ilyen körülmények között tényleg nem lehet csinálni. Megpróbálok sokat írni, hátha az segít.
2014. nov. 10. 15:11
8/8 anonim válasza:
Szívesen!
Ha sokat olvasol, az adni fog egy olyan biztos alapot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elkezdj később te magad fogalmazni.
Azt is ajánlom, hogy egész mondatokat/kifejezéseket tanulj meg.
Amikor majd neked kell fogalmazni, eszedbe fog jutni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!