Earth4 kérdése:
Angol emelt szint írásbeli?
Figyelt kérdés
Holnap van az írásbeli emelt szintű érettségi angolból. ki mit javasol, hogy miket nézzek még így át utolsó napon? Ki Mire számít? oldalak, linkek?2014. okt. 15. 10:46
1/3 anonim válasza:
Én az utolsó napon már csak a szavakat ismételtem. A közép és emelt angol között alapvetően a legnagyobb különbség a szókincsben és a haladóbb / igényesebb kifejezésekben van. Én a helyedben átnéznék tipikus szófordulatokat is, főleg az olyanokat aminek logikus felépítése nincsen csak bemagolni kell és tudni hogy úgy van. Ezek jól jönnek pl. a szó-behelyettesítős, mondatkiegészítős feladatoknál.
3/3 anonim válasza:
A hallás utáni ugye az írásbelin van?
Szóval azt próbálnám gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!