Angol C1-es szószedetet hol találok?
Most készülök felsőfokra angolból és kéne egy szószedet, amiből még az ismeretlen szavakat át tudom nézni...
Van esetleg valahol ilyen összeszedve? A nyelvvizsgát a City&Guilds-nél tervezem letenni... ha esetleg van ilyen valakinek, el tudná küldeni? Hálás lennék nagyon..
Köszi előre is!(:
Felsőfokra már nem nagyon van ilyen komplett szószedet. Ott már bármilyen szöveget meg kell tudnod érteni. Olvass sok cikket angolul és ha valamit nem értesz, írd ki. Ez a legjobb.
Ja és olyan nyelvvizsgafajtát válassz, amit külföldön is elismernek, mert ha elvetődsz itthonról jól fog jönni!
Nagyon sok sikert! Én is most megyek majd, csak én németből.
kedves németes,
te miből készülsz ?
van kimondottan valamilyen könyved rá ?
Igen, ez a könyv elég jó: [link]
Továbbá hangoskönyveket hallgatok, Sherlock Holmes pl. elég izgi és nem is túl elvont a szóhasználata, ezek mellett pedig néha Deutsche-Welle híreket. Ilyesmiket használok! Ezek mind jók a szókincs bővítésére. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!