Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » SOS! English File Advanced...

SOS! English File Advanced könyvhöz hol találok szószedetet? Mennyire jó ez a könyv amúgy?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 17:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Köszi előre is!:)
2012. ápr. 12. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a New English File Elementary, Pre-Intermediate, és Intermediate könyveket ismerem. Ezt pont nem.:D De magáról a sorozatról azért tudok nyilatkozni. :D Nagyon nem szerettem, nekem nem vált be. Nem tetszett sem a felépítése, sem a feladatok amik voltak. Nekem csak munkafüzetem+könyvem+CD-m volt...szószedetem nem...

De itt találtam vmit, bár neked kell kikeresni a szavak jelentését: *****

Ha középfokra szeretnél készülni, szerintem nem ez a legjobb könyv. Többet érsz az 1000kérdés-válasszal, illetve azokkal a felkészítő könyvekkel amik kifejezetten az általad választott nyelvvizsgára készítenek fel. :D Legalábbis szerintem.

Remélem segítettem. ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 12. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm a segítséget! Középfok?? Én már túl vagyok rajta és a Katedrában úgy érdeklődtem, hogy középfokú nyelvvizsga utáni szinten milyen könyvből tanítanak. Azt mondták ebből. Szerintem ez tényleg a középfokra készít fel?? Mert akkor nem megyek a tanfolyamra, az tuti.:-)
2012. ápr. 12. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Elírtam: szerinted.:-)
2012. ápr. 12. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Az Advanced egyáltalán nem a középfokra készít fel, inkább már a felsőfok felé kacsintgat. :)

Nekem tetszett a sorozat maga, tanultam is belőle, mostmár magántanítványom van, vele is ezt használjuk (Pre-Intermediate). Viszont az Advanced nekem pont nem jött be, mert én könnyűnek éreztem, ahhoz képest hogy ez a sorozat utolsó kötete. Vagy lehet hogy egyszerűen nem az én szintemnek való, már megvolt a felsőfokúm amikor elkezdtünk a suliban ebből tanulni, és így nem sokat újat mutatott a könyv...

19 L

2012. ápr. 13. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat!!:-) Szószedetet találok valahol hozzá?
2012. ápr. 15. 20:43
 7/7 anonim válasza:
Az Advanced szuper könyv! Leelőzi a Headway-t az Opportunities-t Az in English-t Az Adventurest. Mindennél jobb
2012. jún. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!