Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olaszosokat kérdezek: A...

Olaszosokat kérdezek: A Progetto Italiano könyv 1. (kezdő) részéhez lehet kapni valami szószedetet? Mert sem a könyvben, sem a munkafüzetében nincs külön szószedet. Amúgy szerintetek mennyire jó az a könyv? Még sosem tanultam olaszt.

Figyelt kérdés

2012. jan. 28. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a könyv! Én olasz-magyar két tanítási nyelvűbe jártam és ott is ebből tanítottak első évben. Hogy lehet-e kapni szószedetet? Hát én még nem hallottam arról, h lenne. Mi kiszótáraztunk mindent.
2012. jan. 28. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt megtalálod a szószedetet, amúgy lehet kapni könyvesboltban "elméletileg", de így olcsóbb. Én is ebből tanulok, én elégedett vagyok vele. Bár szerintem csak akkor kezd el, ha már van egy kevés tudásod...

[link]

2012. jan. 28. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat és a linket!:)
2012. jan. 29. 09:40
 4/5 lOlEE válasza:
100%

én abból tanulok és nagyon jó. van egy olyan változata a könyvnek, ami drágább, és valahogy úgy van, hogy az is 2 kötet de (megpróbálom leírni) a mf és a tk is 2-2 részre van szedve és úgy vannak összerakva a részek h mf első része+tk első része

mf2+tk2

annak a hátuljában van szószedet ;)

2012. febr. 8. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Neked is!:)
2012. febr. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!