Ha otthon szeretnék nyelvet tanulni de nem online milyen kiadványokat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Vagy kinek milyen nyelvtanulási módszer vált be? Angolt tanultam elég sokáig vagy ez vagy a német érdekelne.2014. okt. 8. 18:36
1/1 anonim válasza:
Nekem a tanuljunk könnyen, gyorsan németül / olaszul jöttek be. (Mondjuk a német kötet előszava azzal ér véget, hogy ne feledjük, a nyelv csak hosszú és fáradságos munka árán sajátítható el:) - vagy valami ilyesmi:) De a könyvsorozat tényleg jól használható. Semmi "csili-vili", "színes-szagos", de jól érthető és élvezetes. (És olcsó is.) Én erre a két nyelvre használtam, de sok nyelvre van. Amúgy én nyelvtől függően szoktam átnézni a rendelkezésre álló nyelvkönyveket, és szimpátia szerint választok. (Angolból és németből 2 kötetes.) Bár úgy gondolom, ez a sorozat a kifejezetten kezdőknek nagy segítség, ha már régóta tanulsz angolt, akkor arra nem ajánlanám - viszont a németre igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!