Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha otthon szeretnék nyelvet...

Ha otthon szeretnék nyelvet tanulni de nem online milyen kiadványokat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Vagy kinek milyen nyelvtanulási módszer vált be? Angolt tanultam elég sokáig vagy ez vagy a német érdekelne.
2014. okt. 8. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a tanuljunk könnyen, gyorsan németül / olaszul jöttek be. (Mondjuk a német kötet előszava azzal ér véget, hogy ne feledjük, a nyelv csak hosszú és fáradságos munka árán sajátítható el:) - vagy valami ilyesmi:) De a könyvsorozat tényleg jól használható. Semmi "csili-vili", "színes-szagos", de jól érthető és élvezetes. (És olcsó is.) Én erre a két nyelvre használtam, de sok nyelvre van. Amúgy én nyelvtől függően szoktam átnézni a rendelkezésre álló nyelvkönyveket, és szimpátia szerint választok. (Angolból és németből 2 kötetes.) Bár úgy gondolom, ez a sorozat a kifejezetten kezdőknek nagy segítség, ha már régóta tanulsz angolt, akkor arra nem ajánlanám - viszont a németre igen.
2014. okt. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!