Család, háztartás és munka mellett, sikeres és eredményes otthoni nyelvtanulási lehetőséget ismer valaki?
Sziasztok!
A német mellé (amit suliban tanultam, és a Németországban eltöltött éveim alatt ragadt rám a legtöbb) szeretném a jelenlegi minimál angolomat kb. középszintre emelni munka mellett Magyarországon, de sajnos viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem a család, háztartás mellett. Így, ha van valakinek tuti tippje a sikeres és eredményes tanuláshoz, azt szívesen venném! (idő hiány miatt inkább otthoni, vagy online megoldások érdekelnének) Tudom, hogy kismillió lehetőség van ma már, pláne, ha beírom a Google-ba, de olyat keresek, amit már valaki kipróbált és bevált neki! :)
Nem tűztem ki konkrét célt, de azért úgy 2 évet reálisnak tartanék a szint eléréséhez, a lassú, kevés idejű, és nem anyanyelvi közeg ellenére is...
Köszi!
Nyelvérzék, érdeklődés kérdése is, de pl. olyan könyvből, amiben a nyelvtant is elmagyarázzák, magánúton is lehet tanulni. Nekem ez a módszer bevált. Angolhoz a Báti-Véges-féle nyelvkönyv jó, de elég nehéz megszerezni, antikváriumokban fordul elő.
Szerintem a könyv, a nyomtatott anyag a legjobb a nyelvtanuláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!