Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kint vagyok külföldön gyakorla...

Kint vagyok külföldön gyakorlaton és mindenki elég jól beszéli az angolt ( csoporttársak ) én sokszor meg akadok van vagy, hogynem is értem és nagyon felbasz! Tudok pedig angolul de nem jön itt ki belőlem semmi! hogy tanuljak itt kint angolt egyedül?

Figyelt kérdés
angol,tanulás,külföld

2014. szept. 24. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Senki nem baszott le. Érdekes, mindannyian azt mondtuk, hogy gyakorold, de ne a négy fal között, biztos mindannyian hülyék vagyunk és direkt kitolunk veled. Ha ennyire nem érdekel mások véleménye vagy csak szerinted hülyeség - mert te biztosan jobban tudod, azért nem megy - akkor vess magadra. Vagy mégis milyen segítséget vársz akkor? Tanuljunk meg helyetted angolul?!
2014. szept. 24. 23:22
 12/12 A kérdező kommentje:

csak este vagyok a szobámban, addig velük kint járkálunk, kaja,pia stb.

ezt a szó forditást meg úgy értettem, hogy új szavakat tanuljak.

2014. szept. 24. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!