Erre hogy válaszoljak angolul? Why do you need to have an ID?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 18:17
1/9 anonim válasza:
Mert így azonosíthatom magam.
Ezt fordítsd le!
2/9 A kérdező kommentje:
Because I can prove my identity. Így jó? De elég ennyi ha ez a szóbeliből egy kérdés?
2014. szept. 18. 18:47
3/9 anonim válasza:
Thereupon I shall substantiate me sameness withal it.
4/9 anonim válasza:
Angoloknak nincs is ilyenjük. Mondd azt, hogy magyar vagy, ezért kell. I'm Hungarian.
5/9 Vree válasza:
I can use it as proof of my identity to any official, such as on airports, with the police, when voting, and in any government office.
It works similar to a passport or a driving licence, but it is considered more reliable.
6/9 anonim válasza:
És lepontozták mert nem értik. :D Hihetetlenül nevetségesek vagyok. :D
7/9 Vree válasza:
Előző: igen, mondogasd csak magadnak, hogy az az ok hogy nem értenek. :D
Te, te meg nem értett zseni. :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg Vree válaszolt!Te meg csak tolod itt a szarságot(dobtam egy mínuszt).A kérdezőnek meg annyit hogy Vree válasza 125%-os.Ez tuti elég lesz.
9/9 anonim válasza:
Hát, feltételezem, hogy az olyanok mint az előző válaszoló, vagy a gyakorikérdések plebsjének fogalma sincs mit jelent az a halál egyszerű mondat, amit oda írtam - ennek tökéletes bizonyítéka az előző válaszoló megnyilvánulása.
Nyomjátok az internésönel inglist! Puccsjor hedzs ápp! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!