Milyen szinten kell megtanulnom angolul hogy ha kimegyek értsem amit mondanak és tudjak is rá válaszolni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 11:03
1/7 anonim válasza:
Hova mész ki, a vécére? Mert nagyon nem mindegy. Jó erős középfokkal már lehet boldogulni, de ha pl. az Egyesült Királyság olyan részén vagy, ahol kőkemény akcentussal beszélnek, azt a büdös életben nem fogod érteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem az USA-ra gondoltam úgy a nyugati-part területe.
2014. szept. 7. 11:45
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyi idő eljutni középszintig
2014. szept. 7. 11:48
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha USA-ba készülök milyen szinten kell megtanulnom angolul?
2014. szept. 7. 12:39
5/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre elég logikusan azt lehetne válaszolni, hogy társalgási szinten.
Ez viszont tág fogalom, mert attól függ, hogy egy-két hétre mész ki, mint turista, vagy ott akarsz élni és esetleg dolgozni vagy tanulni. A két "társalgási szint" között így óriási különbség van...
6/7 A kérdező kommentje:
Kiint élni és olyan szinten hogy valamennyire elboldoguljak
2014. szept. 7. 13:08
7/7 anonim válasza:
Szerintem egy upper-intermediate szinttel, sok-sok listeningel és beszélgetéssel már van egy jó kezdeted. Én a listeninget YouTube-bal tartom szinen. Hiába tisztább az átlagos amerikai beszéd az átlagos britnél, az átlagos amerikai társalgás, a southern, és a "slang" beszéd már sokkal nehezebb megérteni. Ehhez gyakorlott fül kell. Hallgass rap számokat, fordítsd le őket, nézz anyanyelvi sorozatokat pl. how I met your mother, the leage, Louie stb. sorozatokat eredetiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!