Mennyi idő olaszból egy alapfok?
Figyelt kérdés
Otthon tanulnám, egyedül, a Duolingo.com-on. Utána a franciát szeretném elkezdeni. Mennyi idő amíg Duolingóval egy alapfokig eljutok? Esetleg eltudnék jutni vele középfokig?
Előre is köszi!! :-)
2014. aug. 12. 12:49
1/2 anonim válasza:
Én is sokáig duolingo-ztam, én is olaszul. Nagyon hasznos tud lenni, de ki kell, hogy ábrándítsam az összes - hozzám hasonló - duolingo-fant, mert szerintem túl gyorsan halad. Sajnos ha befejeztél egy szintet, akkor soha többé nem jönnek vissza az adott kifejezések. Szerintem csak úgy érdemes duolingo-zni, ha mellette valami mást is csinálsz (Rosetta Stone szerintem egy tökéletes program erre, ugyanis nagyon sokáig gyakoroltat egy-egy témát, és ha mellette duolingo-zol, akkor tökéletes összhang lesz). Személy szerint úgy gondolom, hogy ha minden egyes szót megtanulnál a duolingo-ból, akkor esetleg meglenne a középfok is. Viszont én idén érettségiztem, 91%-os emelt németet tettem, és kíváncsiságból kipróbáltam a duolingo németet. Hát meglepődve tapasztaltam, hogy már az első szint után rengeteg olyan szó volt, amit még én sem ismertem, és talán még sose találkoztam vele. Úgy gondolom, szortírozni kell a duolingo-s kifejezésekből, hogy melyik hasznos és melyik nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a segítséget! (:
2014. aug. 14. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!