Ha tudok franciául, akkor az olaszt mennyi időbe telne megtanulni alapfokra illetve középfokra?
Szia! :)
Nem nélkülözhetetlen,mert már van angolból,illetve franciából is szeretnék.Csak érdeklődtem,hogy vajon körülbelül azért mennyi idő alatt érném el.Azért írtam középfokot,mert én a középfokra már azt szoktam mondani,hogy azért sok mindent meg lehet vele érteni.Felsőfokig nem mennék el,az alapfokot meg azért kérdeztem,mert az meg már egy jó kiindulópont,illetve valamilyen szintű kommunikációhoz elég.
De köszönöm a válaszod :)
Beszélgetni egyébként nekem sem biztos hogy lenne kivel,talán a neten tudnék levelezőpartnert találni,mert vannak olaszul tudó ismerőseim,de velük se nagyon jönne össze szerintem a beszéd.
Nincs mit, igazàbol én mint "rutinos" nyelvtanulo azt mondom, hogy mindenki màs tempoban szokott haladni a nyelvtanulàssal modszertol és embertol fugg!
Az angolt és franciàt azért sikerult jol megtanulnom mert hasznàltam oket napi szinten ezért mondom hogy nehéz ha nem beszéled! Nagyon sok szovegértési feladatot kell meghallgatni, zenét,videot, esetleg olvasni és probàlni a lényeget megérteni szotàrazàs helyett mert kifejezéseket kellene megjegyezni nem pedig szavakat!
Iratkozz fel erre a hirlevélre,nekem sok hasznos tanàcsot adott: [link]
Sok sikert és szép délutànt neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!