Az arab nyelvet mennyi idő alatt lehet középfokra megtanulni?
Figyelt kérdés
Magyar és angol után az arabot szeretném harmadik nyelvnek. Ha 20 éves koromra akarom megtanulni, hány évesen kell kezdenem? Jelenleg a betűkkel ismerkedek, se olvasni, írni, se szavakat nem tudok még.
14/F
2013. jún. 25. 16:19
3/5 A kérdező kommentje:
Most kezdem, de még nagyon-nagyon alap szinten, amit otthon is lehet tanulni. Nyelvtanárhoz az után érdemes járni, miután tudok olvasni, írni és egy-két szavat/mondatot?
2013. jún. 25. 17:14
4/5 anonim válasza:
Nyelvtanárhoz akkor érdemes járni, ha nyelvet akarsz tanulni. Az mindegy hogy milyen előképzettséged van, akár a nulláról is kezdheted. Egyébként szerintem elkezdeni is könnyebb tanárral, mert az meg tudja mutatni a könnyebb utat.
5/5 anonim válasza:
Én is most tanulok arabul. Szerintem kezd azzal, hogy nyelvtanárhoz mész. Nagyon nehéz a kiejtés, ha egyedül tanulod lehet, hogy rosszul rögzül és akkor már nehéz lesz újra tanulni. Pl van vagy három h és rengeteg más hangban is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!