A helyemben folytatnatok a nemetet, vagy uj nyelvet kezdenetek? Lent
3 evig tanultam nemetet a kozepiskolaban. Kb. alapfoktol kicsit tobbet tudok, de a kozepfok meg nem lenne meg. Nagyon nem szimpatikus a nyelv, a nevelok megjegyzesere meg nincs agyi kapacitasom se. Viszont ennek ellenere nagyon konnyen megy. Valojaban oroszt akartam tanulni, de nem volt lehetoseg ra. Nem tudom melyiket lenne erdemes tanulnom komolyabban az angol mellett, mert nemetbol van egy stabil alapom, az oroszt egyedul kene elkezdenem, kulontanarhoz nem akarok jarni. Viszont utobbit sokkal tobb dologra tudnam hasznalni. Ha ez meg fontos, akkor penzugyi/szamviteli teruleten akarok elhelyezkedni a kesobbiekben. Szoval ez sem utolso, nem tudom melyikkel jarnek jobban. Teljesen tanacstalan vagyok.
Mind a ketto tanulasa kilove, mert annyi idot nem tudok raszanni, hogy haladjak normalisan mind a kettovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!