Nemet nyelvtan otletek?
Sziasztok, problemam a kovetkezo:
Nemetorszagba elek mar 1 eve de nem tudok meg helyesen beszelni, a helyes beszedet a nyelvtanra ertem, barhogy probalom ragozni a "der,die,das"-t nem megy, mindig rosszul mondom a mondataimat meg nehezen ertik meg mert nem tudom sorba rakni a szavakat, ertem, hogy mit mondanak nekem valaszolok is, aztan vagy megertik vagy nem, nincs semmi elkepzelesem arrol hogy epitsek fel egy mondatot,a tagado forma se nagyon megy, nem tudom meg mindig mikor kll a "nicht" szo az utolso legyen.. nemet kurzusra is jarok, ithon is tanulok es a munkahelyemen is probalok beszelgetni, halado szinten vagyok a nyelvkurzuson, de a tanarno azt mondta hangosan olvassam amiket tanulok, megprobalom azt is, de akinek van vagy volt ilyen jellegu problemaja az kerdem szoljon vagy adjon otletet, hogy legyen nekem is vegre egy epp kez-lab mondatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!