Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Magnóhallgatás, hogyan készülj...

Magnóhallgatás, hogyan készüljek rá? (fontos)

Figyelt kérdés
Augusztusban fogok telc angol középfokú nyelvvizsgára menni,hogyan készüljek a magnós részre?Még van 3 hetem,kérlek írjatok tippeket,hogyan gyakoroljak rá.Elég fontos,mert már nincs sok időm és nagyon bizonytalan vagyok.

2014. júl. 16. 21:14
 1/4 anonim válasza:
0%
miért mész ha bizonytalan vagy??
2014. júl. 16. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos én ilyen embertípus vagyok.

Azért megyek,mert kell a nyelvvizsga.

2014. júl. 16. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat nem tudsz tenni, mint online rákeresel angol videókra, és nekiállsz hallgatni őket. Minél többet hallgatod, annál jobban rááll a füled, és könnyebben megy majd a vizsga (én pl. mindig így csináltam) Vagy lehet kapni olyan könyveket, amelyhez jár CD, és miközben hallgatod, tudod hozzá olvasni a szöveget is, így talán új szavakat is tanulsz, amelyek berögződnek, utána már könnyebben megérted, ha élesben csinálod, és csak hallgatod a magnót.
2014. júl. 25. 18:21
 4/4 anonim válasza:
Naponta nézz 2-3 angol nyelvű filmet, angol felirattal.
2014. júl. 31. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!