Meg szeretnék tanulni románul nem tudtok adni pár ötletet? Kérlek írjatok
Figyelt kérdés
így neten gondoltam hogy nem lehetne letölteni valamilyen nyelvtanulós bigyót a szüleim tudnak románul de ahányszor mondom nekik hogy beszéljenek románul kb 1 percig tart lécci írjatok pár tippet előrre is köszi2010. jan. 7. 22:17
1/11 anonim válasza:
Miért akarsz románul tanulni? Én Romániában lakom és hidd el nem olyan nagy buli.
2/11 A kérdező kommentje:
mert ott születtem és nagyon gyakran járok oda és nemártana ha tudnék amugy hol lax? meilyk város?
2010. jan. 7. 22:43
4/11 A kérdező kommentje:
jah én tasnád mellett
2010. jan. 7. 22:58
5/11 anonim válasza:
szia. En is Romániában élek, de viszont olyan helyen lakom, ahol nem igen hallok román nyelvet, ezért én sem tudok románul. Ezért ebbôl nagyon sok hátrányom származik. Kivancsi lennék, hogy azóta találtál-e valami lehetôséget arra, h megtanuld a nyelvet, mert én is folyamatosan böngészek a neten, de nem sokra megyek vele. Ha találtál valamit, és azt tudatnád velem is, azt megköszönném:) Talán ezt nézd meg: [link]
8/11 anonim válasza:
Nekem sokat segitett a viasat history es a viasat explorer. Magyarul beszelnek roman felirattal.
9/11 anonim válasza:
szerrezzetek román barátokat! én is romániában élek, nagyváradtól 20 kmre de meghalnék ha nem tudnék románul, nem értem azokat akik itt élnek és nem képesek megtanulni, nem azért mert hülyék hozzá hanem mert nem akarnak, nagyon sok hátrányuk van igy (mun kahely, tanulás)
10/11 anonim válasza:
En is romaniaban elek es nem tudok romanul csak minimalisat de nagyon szeretnek jobban megtanulni irjatok ha valamit talaltok. En meg semmit nem talaltam ami jo lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!