Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha nem sikerül a nyelvvizsga...

Ha nem sikerül a nyelvvizsga annak ellenére kapok valami papírt?

Figyelt kérdés
Jövôre végzek egyetemen jó 3-4-es átlaggal és eddig 5x próbáltam meg az átkozott nyelvvizsgát sikertelenül. Eljártam tanfolyamra régóta tanulom az angolt, de többé nem megyek. Elegem van belôle mindig pontosan ugyan annyi %-ot értem el. Nem tudom ki volt az az eszement aki 2005-ben kitalálta ezt a h&lyeséget. Sehol nincs ilyen csak ebben az országban. Az unokatestvérem francia és neki nem kell nyelvvizsga a diplomához. Hogy van ez?
2014. júl. 12. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagy jelentkezz arra a diplomamentő programra,

ott átismételnéd a dolgokat és biztos jobban menne

2014. júl. 13. 00:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nagyon rá vagy valahogy görcsölve és

az nem biztos, hogy jó. Esetleg jelentkezz emelt angol érettségire és ha ott eléred a nem tudom én mennyi százalékot, az is egyenértékű a ny.vizsgával

2014. júl. 13. 00:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Az emelt angol érettségi nehezebb, mint a nyelvvizsga, a C1 felé tendál, és kb ugyanannyiba kerül, mint a nyv, tehát az nem éri meg. Ráadásul a kérdezőnek olyat célszerű választania, amiben nincs külön nyelvtani feladat.
2014. júl. 13. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Talán Dexamra kéne mennie, az a legkönnyebb
2014. júl. 13. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nem megy egybe a nyelvvizsga letétele koncentrál egyzzserre csak az egyik részre és azt próbáld meg letenni. Ha már megvan, csak akkor jelentkezz amásik részre, persze előtte megint gyakorolni kell a típus feladatokat
2014. júl. 13. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Valóban nagy kib.szás ez az egész nyelvvizsga mizéria.Olyan mintha az iskoláknak csak pénz meg a vizsgadijak beszedése volna a legfontosabb de abból lehetőleg minél többet,és alényeg hogy minél többször buktassák meg a pupákokat mer ebből dől nekik a lé.Ez a fajta kökemény kapitalista haszonelvű hozzáállás ma már sajnos nem csak nyelvoktatásra jellemző.
2016. máj. 5. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, erről szó sincs! Aki megfelelően felkészülten megy oda, azt nem vágják ki, nem is vághatják, hiszen a feladatok egy része pontozásos alapon van: van helyes, vagy nem helyes a válasz, amiben pedig nem matematikai a pontozás, ott is van jogorvoslatnak helye: a szóbelit felveszik, a kijavított írásbeli pedig megtekinthető. A vizsgaközpontoknak - tekintettel ara, hogy jelentős verseny van - nem is érdekük a tisztességtelen eljárás, mert a saját piaci helyzetüket rontják. Azon pedig, hogy a nyelvvizsgáztatás üzleti vállalkozás, ne csodálkozz, a vizsgáztatásnak költségei vannak, amit az állam nem fog átvállalni.
2016. máj. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!