Ha nem sikerül a nyelvvizsga annak ellenére kapok valami papírt?
Figyelt kérdés
Jövôre végzek egyetemen jó 3-4-es átlaggal és eddig 5x próbáltam meg az átkozott nyelvvizsgát sikertelenül. Eljártam tanfolyamra régóta tanulom az angolt, de többé nem megyek. Elegem van belôle mindig pontosan ugyan annyi %-ot értem el. Nem tudom ki volt az az eszement aki 2005-ben kitalálta ezt a h&lyeséget. Sehol nincs ilyen csak ebben az országban. Az unokatestvérem francia és neki nem kell nyelvvizsga a diplomához. Hogy van ez?2014. júl. 12. 13:49
2/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá.
2014. júl. 12. 13:57
3/17 anonim válasza:
Akkor próbáld meg a németet! Tudok egy jó és olcsó nyelviskolát! Honlapuk sajnos mêg nincs de az e-mailüket tudom. (nemet.nyelvsuli@gmail.com)
Írj nekik nyugodtan kedvesek és jól magyaráznak!
U.I: Tudom mert nekem is voltak ilyen problémáim a nyelvekkel!
4/17 anonim válasza:
Mely vizsgaközpont(ok)nál voltál eddig?
5/17 anonim válasza:
De valamelyik része csak összejött?
7/17 anonim válasza:
Abszolutóriumot kapsz, ami egy igazolás, hogy befejezted a tanulmányaidat. Melyik vizsgarészen hány %-od lett, milyen vizsgaközpontban? Tanfolyam helyett menj magántanárhoz, ő kifejezetten téged készít fel, kifejezetten arra, amire szükséged van. Nem ördöngösség 60%-ra megcsinálni a középfokú nyelvvizsgát.
8/17 A kérdező kommentje:
Voltam Szegeden TELC-en, ECL-en és BME-en. A BME lett a legjobb mert ott 58 % lett mindkettô (akkor magamtól készültem), de a ECL felkészülés után az utolsó szegedi próba szintén 50-60% között mozgott. Mindent megcsináltam. A tanár szavát észben tartottam "sok szöveghallgatás", napi szinten kb 5 órát csak angol szöveget/videót néztem, vagy nyelvtanoztam. Egy 6 fôs csoportban voltam és mimden egyes órára készültem becsületesen, megírtam a leveleket, de általában elég sok nyelvtani hiba volt benne a gyakorlás ellenére. Nem tudom már mit tegyek. Ma már az öngyilkosság is eszembe jutott, nincs értelme az egésznek.
2014. júl. 12. 21:55
9/17 anonim válasza:
Na nehogy már emiatt öngyilkos legyél! A többi vizsgarész (beszéd, olvasás) milyen? Nálad sokkal hülyébbek is leteszik. A levélnél nem a nyelvtani hibák számítanak, hanem a tartalmi teljesítés, formai, stílusbeli teljesítés. Még van nyelvvizsgatípus, euro egynyelvű, cityandguilds, ezeket szeretni szokták. Ne a nyelvtanon rágódj, az időpocsékolás. Menj magántanárhoz, aki értékeli a leveleket, csinálj vizsgafeladatokat. Csak pénz kérdése, de az a vizsgánkénti kb 25 ezer forint nem olyan borzasztó sok, majd visszajön, mikor elhelyezkedsz, addig próbálkozz, amíg nem sikerül, már nem vagy messze tőle.
10/17 anonim válasza:
Hát még volna a Dexam meg az Origo, amin nem voltál.
De a szóbeli sem lett meg? Mert általában az szokott inkább összejönni előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!