Mennyi a legrövidebb idő ami elég arra hogy felkészüljek egy angol nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Középszintű érettségit tettem angolból, de szeretnék egy középfokú nyelvvizsgát is. (12 évig tanultam angolt)2014. júl. 11. 16:04
1/3 anonim válasza:
2 nap: átolvasod a lehetséges témaköröket, felkészülsz a folyamatos beszédre. Nyelvtant nem lehet együltében megtanulni, legfeljebb kicsit átnézni azt a részét, amiről tudod, hogy nem megy olyan jól.
2/3 anonim válasza:
Ha tényleg meg is tanultad és nem csak tanították 12 évig, akkor semeddig sem tart felkészülnöd. Én felkészülés nélkül csak úgy elmentem és levizsgáztam, hogy legyen egy nyelvvizsgám.
3/3 anonim válasza:
Hány % lett az érettségid? Először válassz ki egy nyelvvizsgatípust, ami hozzád illik (egynyelvű-kétnyelvű, nyelvtanos vagy külön nyelvtani feladatot nem tartalmazó, egyéni szóbelis vagy páros), vedd meg annak a felkészítő könyvét, csináld végig, a leveleket javíttasd ki lehetőleg tanárral, keress beszélgetőpartnert. Hogy mennyi idő, azt látatlanban nem lehet megmondani, hiszen nem tudjuk sem a pillanatnyi tudásszintedet, se a nyelvérzékedet, se a tervezett intenzitást. Jó esetben intenzív munkával akár ősszel is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!