Van-e értelme angol mellett más nyelvet tanulni? (többi lent)
Persze azt mondjátok/írjátok,hogy igen,van...de
Én olyan vagyok,
-aki nem tervez Németországba, Hollandiába, stb helyre menni...Esetleg Anglia, de az is nagy kérdőjelet kap.
(volt,hogy úgy gondoltam, hogy én külföldre soha,mert xar vagyok nyelvekből,meg itt a család...)
- még az angol nyelv használatától is kissé félek(biztos azért,mert nem akarok kudarcokat)
- még nyelvvizsgám sincs,örülök, ha angolból a középfokút kiszenvedem, míg más kisujjából rázza ki(persze nem mindenki)
- nem tartom magam nyelvzseninek és talán nem is tartom képesnek magam arra,hogy akárhány nyelvet jól tudjak, lehet a középfokú angolnál megrekedek...
sőt,lehet annyira se vagyok képes mégis muszáj középfokút lerakni.
Van-e értelme nekem másik nyelvet tanulni még így is? Vagy felejtsem az egészet és maradjak angolnál(Abból tervezek nyelvvizsgát letenni, mert abból tudok a legtöbbet)
Előre köszi a válaszokat.:)
Még hozzá tenném:
lenne kedvem tanulni más nyelvet, de nem tudom,mennyire lenne nekem jó...
De miért van kedvem másba belekezdeni, ha úgyse vagyok nyelvzseni?:D
Még azt is nyelvzseninek tekintem, akinek két középfokúja van vagy több nyelvet tanult és tud is belőlük sokat, és azt is, akinek pl. angol felsője van...
Köszi a válaszokat.:)
Ajánlom az eszperantót, neked 2 okból:
- könnyű megtanulni, hamar sikerélményed lesz, mert az látom most nemigen van...
- utána sokkal könnyebb más nyelveket megtanulni
Én nem ajánlom neked az eszperantót egy okból:
-Az égvilágon semmire nem jó.
"Én nem ajánlom neked az eszperantót egy okból:
-Az égvilágon semmire nem jó."
Micsoda cáfolat, le a kalappal! Ezt egyedül találtad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!