Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Török nyelv tanulása során...

Török nyelv tanulása során mely részek a legnehezebbek?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, melyek elsajátítása nagyobb energiát igényel, vagy a magyarhoz képest elég eltérőek.

Pl.:

angolban 12 igeidő

segédigék

rengeteg kifejezés

oroszban cirill betűs írás

spanyolban, olaszban rendhagyó igék sokasága

Töröknél van valami speciális?

2014. jún. 28. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg lehet tanulni, van mögötte logika, en szeptemberben költöztem Isztambulba, mar meg van a felsőfokúm, nekem az az erzesem, hogy olyan mint a magyar csak sokkal egyszerubb.
2014. júl. 6. 17:20
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

én nem rég kezdtem, de örülök, hogy nem foglalkozok a nyelvtannal, csak kifejezéseket hallgatok ismételem [Pimsleur - Turkish] nCore-n is fent van. :)

Duolingo-t használom kiegészítésnek, a mobil app-ok közül meglepően sokfajta van,ami az alapok megtanulására jó.

Nagyon szeretem tanulni ezt a nyelvet, mert nem érzem olyan megterhelőnek, mint a portugált / németet amit amilyen hamar lehetett fel is adtam. Én is ajánlani tudom!

kezdőként nekem is a ragozás tűnik speciálisabbnak, a kiejtése, hogy folyékonyan menjen gyakorlást igényel, főleg a hosszabb ragozott szavak miatt..de ez melyik nyelvnél nincs így? :)

2015. aug. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!