Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 14 évesen tényleg nagydolog...

14 évesen tényleg nagydolog az angol középfokú?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fejeztem be a nyolcadikat, és mikor az utcán beszélgettem a jövendőbeli osztályfőnökömmel, és a sors "fintorából" szóba került a nyelvvizsga téma, majd leesett az álla, hogy nekem már egy középfokúm. Szerintetek ez normális, mert a szüleim se nagyon "rajongtak körül" érte,és "foglalták aranyba a nevem"... A suliban is, az angoltanárom, bár örült neki, hogy megvan, közel se "csimpaszkodott" úgy rám,mint a gimis ofő... Szerintetek melyik a helyes hozzáállás? Tényleg ilyen "ritka" ebben az életkorban a C2-es nyelvvizsga?

2014. jún. 21. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
A C2 nem középfokú, hanem anyanyelvi szint, mint írtam, ez még bőven a felsőfok fölött van. Tehát akkor nem középfokot, hanem anyanyelvi szintű vizsgát csináltál, amit nehezen tudok elhinni mindenféle kötekedés nélkül, mert ez felnőtt emberek közt is nagyon kevésnek van, még olyanok között is, akik évekig éltek kint. Itt vannak a szintek, amiről beszéltem: [link]
2014. jún. 24. 18:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Jah, akkor elnézést :) Azt hittem, hogy a "C" a komplexnek felel meg :)
2014. jún. 24. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Semmi baj, azért a középfok is szép eredmény:)
2014. jún. 24. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Én is 14 éves vagyok, és én is nemrég tettem középfokú nyelvvizsgát :) Én TELC-re mentem, te?
2014. jún. 24. 22:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is :) És gratu!!!:-)
2014. jún. 25. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszi! :) Neked is :D
2014. jún. 25. 21:57
 17/18 stevejones válasza:
Pedig Magyarországom bizony aranyba foglalhatnák a neved! Ez óriási teljesítmény! És igen! Pont ezért nyomtam be a lányomat elitiskolába, mer bizony ott szinte elvárás, és érettségi előtt akinek nincsen az a nyikhaj kategória, míg pl egy technikumban jó ha 2-3 gyereknek van a szakmókusban meg egyáltalán nincs! Persze nem volt egyszerű. Szegény gyerkőc 6-ban minden szombatját elverte felvételi előkészítőre, nekem meg 130 ezer forintomba meg vagy 20 szombat délelőttömbe került, meg egy halom időmbe meg telefonokba, hogy lobbizzak a tanároknak, hogy extra feladatok a jobb jegyekért és végül a bizi is jó legyen meg a felvételi is jó legyen!
2022. jan. 3. 20:54
 18/18 stevejones válasza:
Ja és külön gratu, hiszen én "vénséges" fejemre 34 évesen tettem le a Rigó utcai nyelvvizsgát( a kis 15-16 évesekhez képest vénnek éreztem magam).
2022. jan. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!