A TELC tényleg megbukott?
Figyelt kérdés
Azt hallottam majdnem mindenkit átengedtek, és így leminősítették, mert volt benne valami turpisság is.2014. jún. 19. 18:45
1/10 anonim válasza:
Felmentél a honlapjukra? Van meghirdetett vizsgaidőpontjuk? Van bármi jele annak, hogy nem működnek? Ennyi.
Ami színvonaltalanság miatt megszűnt, az a Pitman, és az se most, hanem sok-sok éve.
2/10 anonim válasza:
engem eddig mindig meghúztak :(
ma is ez lesz...
3/10 anonim válasza:
Remélem sikerült :S
Remélem azért, hogy másoknak jól sikerült.
5/10 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy mit értenek "esti órák" alatt.
6/10 anonim válasza:
Meglett végre :) elsem tudom hinni
7/10 anonim válasza:
Felkerült, és megvan :D
Remélem másnak is sikerült ilyen jól mint nekem :) (82%)
9/10 anonim válasza:
MÉG nem bukott meg, bár nagyon közel áll a bukáshoz egyes nyelvekből (pl. német...)
10/10 anonim válasza:
Mi az, hogy nagyon közel áll a bukáshoz? Ezt az állítást valamilyen írásos tényanyaggal (nem "azt beszélik, hogy ...")alá kéne támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!