Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Eszperantótanulással kapcsolat...

Eszperantótanulással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Diplomához szükségem van egy - a régi rendszerben még középfokú C-típusú nyelvvizsgának mondták, most nem tudom, mi a pontos megnevezése - nyelvvizsgára. Sajnos eléggé elfoglalt vagyok, dolgozom, tanulok és elég rapszódikus a beosztásom is, így a személyes részvételt nem tudom rendszeresen vállalni egy nyelvtanfolyamon. MIvel az eszperantó viszonylag könnyű, gyorsan elsajátítható nyelv, ezt a nyelvet választottam és ha lenne belőle internetes vagy levelezős típusú tanfolyam, ahol magamnak oszthatom be az időmet, az nagyon jó lenne. Tudnátok esetleg ilyen iskolát, tanfolyamot ajánlani?
2014. jún. 16. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Én itt csináltam meg a tanfolyamot, és most májusban sikerült a nyelvvizsgám.Nekem nagyon bejött az eféle tanulás. Sok sikert.

[link]

2014. jún. 17. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!