Szerintetek ez jó lenne? Diákmunkával kapcsolatos.
Szóval hallottam valakitől hogy a helyi uszodába is mentek már diákok dolgoznak.Külföldiek (szlovákok,ukránok is de elvileg mások is) is járnak az uszodába,strandra hozzánk és emiatt is jó a velük kommunikálni tudó ember.
Akikről hallottam,ők diákmunkán voltak ott.
Azt írják hogy társalgási szintű nyevismeret előny.Én az angolt felsőfokon beszélem,mellette kb.alapfokon tudok 2 másik nyelvet:francia és orosz.Ez mennyire lehet előny?Vagy az mindegy hogy még tudok 2 másik nyelvet is mondjuk alapfokon,mert elég az angol is?Nem tudom mennyire lennék akár előnyben ezzel.Mivel az alapfok nem olyan erős,de talán épp jó arra hogy a legszükségesebbeket elmondja az ember,meg nagyjából talán meg is érti.
Persze, ha jól beszéled a nyelveket.
Uszoda, itt elemi feltétel a jó úszás, a mentés tanulás.
Balatonon nem régen kerestek, indítottak képzést.( mint írtam feltétel a gyors jó úszás, jó fizikum)
Ezekkel a nyelvekkel, bármely vendéglátásban jelentkezhetsz, hátha felvesznek a nyári szünetben kisegítőnek.
Az orosz az kimondottan a Balaton környéken levő szállodákban hasznos. A hírekben olvastam, és a tv hírek is mondják, nagy a kereslet, rengeteg orosz érkezik a szállodákba.
Sok sikert a munka vadászathoz! Járj szerencsével !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!