Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek ez jó lenne?...

Szerintetek ez jó lenne? Diákmunkával kapcsolatos.

Figyelt kérdés

Szóval hallottam valakitől hogy a helyi uszodába is mentek már diákok dolgoznak.Külföldiek (szlovákok,ukránok is de elvileg mások is) is járnak az uszodába,strandra hozzánk és emiatt is jó a velük kommunikálni tudó ember.

Akikről hallottam,ők diákmunkán voltak ott.

Azt írják hogy társalgási szintű nyevismeret előny.Én az angolt felsőfokon beszélem,mellette kb.alapfokon tudok 2 másik nyelvet:francia és orosz.Ez mennyire lehet előny?Vagy az mindegy hogy még tudok 2 másik nyelvet is mondjuk alapfokon,mert elég az angol is?Nem tudom mennyire lennék akár előnyben ezzel.Mivel az alapfok nem olyan erős,de talán épp jó arra hogy a legszükségesebbeket elmondja az ember,meg nagyjából talán meg is érti.

2014. máj. 24. 14:50
 1/4 A kérdező kommentje:
*dolgozni
2014. máj. 24. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy előny-e? Biztos előny. Orosz nyelvvel az ukránokkal azért megértetheted magad, szlovákok is valamennyire beszélhetnek magyarul, de alapvetően a felsőfokú angol bőven elég kell, hogy legyen.
2014. máj. 24. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, ha jól beszéled a nyelveket.

Uszoda, itt elemi feltétel a jó úszás, a mentés tanulás.

Balatonon nem régen kerestek, indítottak képzést.( mint írtam feltétel a gyors jó úszás, jó fizikum)

Ezekkel a nyelvekkel, bármely vendéglátásban jelentkezhetsz, hátha felvesznek a nyári szünetben kisegítőnek.

Az orosz az kimondottan a Balaton környéken levő szállodákban hasznos. A hírekben olvastam, és a tv hírek is mondják, nagy a kereslet, rengeteg orosz érkezik a szállodákba.

Sok sikert a munka vadászathoz! Járj szerencsével !

2014. máj. 24. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!