Diákmunkával (diákszövetkezet) kapcsolatos kérdés!?
Most érettségiztem, és ugye feltétel a Fürgediáknál is pl. h nappalis félévem legyen, ez még annak számít?
Lehet nem vesznek fel egyetemre..:(
Csak úgy lehet jelentkezni a munkára, ha jelentkezem az oldalon?De egyébként ezt is megtettem, de a munka augusztustól van reggel 7-től este 7-ig.
Hívjam is fel a számot, vagy elég ez h jelentkeztem ezzel?
Mindenképpen hívd fel, mert pl lehet speciális esetként nyáron még mehetsz diákmunkára. Elvileg a tanulói jogviszonyod megszűnt, így én ebben nem vagyok biztos, hiszen az iskola, már nem állíthatna ki iskolalátogatásit, ha csak nem az utóbbi évre szólót, de az megint kérdéses hogy elfogadják-e.
Ősztől viszont, ha nem lesz hallgatói jogviszonyod, akkor nem igen vállalhatnál diákmunkát, ezért mindenféleképpen érdemes lenne felhívni őket és rákérdezni, hogy ilyen esetben mivan.
Ahogy az első is írja, hívd fel, az a tuti.
Nyáron pedig annak a sulinak vagy a tanulója, ahova tavasszal jártál. Mikor anno érettségiztem, júniusban végeztem, és július végén kaptam munkát, simán adtak iskolalátogatásit, amivel augusztus 31ig lehet dolgozni. Szeptember 1 már az őszi félév, de addig dolgozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!