Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 15 evesen kozepfoku nyelvvizsg...

15 evesen kozepfoku nyelvvizsga nagy dolog?

Figyelt kérdés
8.osztalyt befejeztem, most megyek nyelvi elokeszitobe, ahol heti 15angol oram lesz. Ebbol 5kommunikacio, 5nyelvtan es 5szovegertes(kotelezo olvasmany 2db lesz, az egyik az Operahaz fantomja) Ezaltal lehetosegem van a kozepfokura majus kornyeken. 2.osztalytol tanulok angolt, es nem hazudok, de MINDIG SZIN OTOS VOLTAM BELOLE. Nagyon szeretem a nyelvet es mar tanitok is 5diakot, mint magantanar :) Szerintetek, ha meglesz a kozepfokum az nagy dolog lesz? Az unokatesoim is jo tanulok, nekik 20. Evuk kornyeken sikerult megszerezni.

2014. jún. 15. 09:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nagy dolog, sokan egész életk alatt sem bírnak összehozni egy nyelvvizsgát. De arra figyelj, hogy amit megtanultál ne veszítsd el. Gimiben nekem is elég jó nyelvtudásom volt, aztán pár évig nem foglalkoztam vele és utána szinte előröl kezdhettem az egészet. Szóval tartsd mindig aktívan a nyelvtudásod. :)
2014. jún. 19. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!