Milyen könyvet javasoltok, ha euroexamon szeretnék középfokút? Az előzőn 1 ponttal maradtam le.
Figyelt kérdés
Az mondjuk Társalkodó volt, 1 pont hiányzott, angol nyelv.#Euroexam #Angil
2014. jún. 13. 14:12
1/4 anonim válasza:
Horváth Miklós: Nagy origó nyelvvizygakönyv (angol középfok B2)
Én ezekből tanultam, illetve az iskolai tankönyvből (Longman érettségi aktivátor - nem rossz, de ebben inkább mindenből egy kicsi van csak). Nálunk elég rossz volt az angol tanár, magántanárhoz meg tanfolyamra se jártam szóval egyedül készültem fel itthon ezekből és simán meglett a nyelvvizsgám elsőre. Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
kösziszépen, de fordításokat is gyakoroljak az eurora? :O
ment a Y
2014. jún. 13. 17:26
3/4 anonim válasza:
Annak inkább csak akkor van értelme, ha valakivel le tudod ellenőriztetni, hogy jól írtad-e. De ha megtanulod a nyelvtant súlyosabb problémák nem lehetnek (elméletileg). Mondjuk, azért pár fordítást csinálhatsz gyakorlásnak, esetleg valaki át tudná nézni neked, aki jól beszél angolul?
4/4 A kérdező kommentje:
van megoldokulcs :) koszi
2014. jún. 15. 04:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!