Tényleg 10 hét alatt le lehet tenni egy középfokút a kreatív nyelvtanfolyammal?
2013. aug. 1. 12:51
1/3 anonim válasza:
Én szinte a nulláról kezdtem az angolt, egy keveset tanultam, de nem sokat. Én egész nap ezt a tanfolyamot csináltam, 10 hét azért túlzás, nekem kb olyan 15 hét mulva sikerült egy közép, igaz nem Rigó, hanem ilyen könnyebb helyen tettem le. Hozzátezsem nagyon nehezen tanulok nyelveket.
2/3 anonim válasza:
Ez most olyan két-három hónap.
De ahhoz tényleg egész nap gyakorolni kell
3/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekel.
A középfokhoz elég a kezdő csomag? Tehát az valóban tartalmazza a középfokon szükséges szókincset és nyelvtant?
Napi hány órát kellene ezzel tölteni, hogy 10-15 hét alatt eljusson középfokra egy átlagos képességű nyelvtanuló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!